Instagram marketing

…Bízd magad profikra

Instagram marketing, oldalkezelés szinte az összes vállalkozás számára szükséges, pusztán a jelenlét azonban nem jelenti azt, hogy jönni fognak a várt eredmények is. A Social Clinic elköteleződés alapú kampánya életre fogja kelteni a fiókodat. Szolgáltatásaink növelni fogják a forgalmad és az eladásaid. Szakértőink eljuttatják az üzeneted a kívánt célközönségnek, bevetve a bevált láthatóság-, elköteleződés- és konverzió taktikákat, így növekedni fogsz.

Ha a kezünkbe adod az irányítást, az állandó növekedés és elköteleződés mellett azt az Instagram profilt kapod, amire mindig is vágytál. (Vagy még jobbat.)

Miért van szükséged Instagram marketingre?

Még sosem volt ilyen fontos az online jelenlét. Az Instagram profilod tükrözi, hogy milyen cég vagy, így meg kell bizonyosodnod róla, hogy a social media marketinged kitűnik a tömegből. A fogyasztók azért nézik cégek Instagram jelenlétét, hogy megértsék márkaidentitásod, és kapcsolatba lépjenek üzleteddel. Ez lehetőséget nyújt számodra, hogy kapcsolatot építs potenciális vásárlóiddal, ami számos további előnyhöz juttathat.

Mit kell tudnod az Instagram marketingről?

Az Instagram az egyik legnépszerűbb alkalmazás a világon. Jelenleg már több, mint a népesség 13%-a használja ezt a közösségi oldalt. Az Instagram reklámok 2019-ben közel 11 milliárd dollárt generáltak. Elemzők szerint az Instagram a fő hajtómotor a cégek növekedésében. A több mint 1 milliárd felhasználó 50%-a követ márkákat. Az egyik ezek közül lehetne akár a tiéd is: olvass tovább.
Kutatások alapján a legtöbb Instagram felhasználó 18 és 29 év közötti. Ez fontos marketing szempont, ugyanis ha a céged a fiatalabb korosztályt szeretné elérni, nélkülözhetetlen az erős jelenlét ezen a platformon. Ami viszont még fontosabb 2021-ben, az az Instagram elköteleződés. Mindenki szeretné, hogy az oldala sikeres legyen. Ennek feltétele, hogy a felhasználók szeressék azt, tehát elkötelezettséget generáljon.

Instagram marketing

Mik azok az Instagram marketing tippek, amikkel maximalizálható az elkötelezettség az oldaladon?

Tudd, milyen gyakran kell posztolnod, mesélj történetet, győződj meg róla, hogy márkaüzeneted egyértelmű! Publikálj videós bejegyzéseket is – minél jobb minőségben! Válaszd ki a megfelelő hashtageket! Vedd figyelembe a SEO-t is, hogy forgalmat generálj oldaladra! Használj Instagram filtereket, működj együtt influencerekkel, és tartsd aktívan a kapcsolatot célközönségeddel! Az Instagram a Facebookkal együtt nagyon erős párost alkot, így a kettőt együtt érdemes alkalmazni. A Facebook marketingről bővebben ITT olvashatsz.

ADD A KEZÜNKBE AZ IRÁNYÍTÁST!

Felturbózzuk az Instád