Facebook
marketing

Szenvedély&stratégia

A történeted elmesélése a közösségi médiában növeli a márkahűséget, a vásárlói bizalmat, a fogyasztói elkötelezettséget, növeli a forgalmat és bővíti a vásárlók körét. Ezért nélkülözhetetlen a Facebook marketing stratégiára nagy hangsúlyt fektetni. A Social Clinic felhasználja a közösségi média erejét a márkaismertség növelésére, bizalomépítésre, és konverziónövelésre.

Szenvedés a Facebook marketing, alig vannak eléréseid a hirdetésekre?

Minket lenyűgöznek a Facebook hirdetések. Hihetetlen eléréseket lehet generálni egy jól célzott kampánnyal. Akár azt szeretnéd, hogy márkaüzeneted célba érjen és tömegeket vonzz be, akár azt, hogy meghatározzuk az optimális célzási beállításokat, az ideális célközönség megtalálása a specialitásunk.

Miért fontos a Facebook marketing?

Ahogyan világviszonylatban, úgy Magyarországon is a Facebook a legelterjedtebb közösségi média platform. A Facebook marketing egyre fontosabb eszköze a cégeknek a vásárlói döntés befolyásolására. Számos márka rájött már, hogy ezt a marketingkommunikációs platformot hatékonyan fel lehet használni a vásárlókkal való interakció létesítésére, nem beszélve arról, hogy lényegesen olcsóbban érhetik el célközönségüket egy jól célzott Facebook hirdetéssel, mint offline megjelenés esetén. A portál hirdetési felületét rendkívül kedvező ára mellett azért érdemes kihasználni, mert hatékony eszköze a célszegmens elérésének is, ugyanis ezen a közösségi oldalon számos információt adnak meg magukról a felhasználók, ami egyszerűvé teszi a kívánt célközönség behatárolását és elérését.

Facebook marketing

A Facebook határozottan nem egy új felület, és minden felhasználó tisztában van a benne rejlő marketing lehetőségekkel. Azonban nem mindenki ismeri a marketing stratégiákat, a speciális eszközöket, melyekkel felturbózható a piaci jelenlét. Több, mint 10 évvel ezelőtt a Facebook színre lépett új eszközként cégtulajdonosok, művészek, újítók és inspiráló gondolkodók számára. Mindannyiukban van egy közös vonás – a széles körű közönség számára történő marketing szükségessége.

A Facebook nélkülözhetetlen a márkád online jelenlétének növelésének érdekében. Ne hagyd ki ezt az elemet a marketing stratégiádból! Egy jól kidolgozott Facebook marketing stratégia egy hatalmas lépés lehet az online jelenléted megalapozására, vevőid azonnali reakciója alapján üzleted fejlesztésére és az eladásaid növelésére. Leghatékonyabban az Instagrammal együtt érhető el a célközönség, az Instagram marketingről bővebben ITT olvashatsz. Folyamatosan frissülő profilunkon pedig tippeket olvashatsz jól bevált social media trükkökről, kattints IDE!

Facebook marketing

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY A SOCIAL CLINIC FELTURBÓZZA FACEBOOK OLDALAD?